Solutii software

Sisteme software personalizate

· Solutiile software pot fi personalizate pentru fiecare client astfel încât să răspundă nevoilor specifice ale acestuia întrucât fiecare organizatie este unică.Specialiștii Bestware au o experiență consistentă în dezvoltarea și implementarea software-urilor personalizate pe baza celor mai moderne instrumente și platforme de dezvoltare.
· Instalarea, personalizarea și testarea aplicațiilor
· Proiectarea, realizarea şi implementarea de sisteme pentru lucru colaborativ

· Sistemele de lucru colaborativ permit o mai bună eficientizare a timpului de lucru, maximizarea resurselor și optimizarea proceselor interne.
· E-commerce

· Implementăm și personalizăm platforme de tip e-commerce dezvoltate pe tehnologia IBM WebSphere Commerce, adăugând noi functionalități în funcție de necesitățile clientului

· Platforma WebSphere Commerce pune la dispoziția clienților finali o experiență unică , interactivă , fie că vorbim despre cumpărături online, realizate de pe terminale mobile, sau direct în magazin.
· Gestiunea documentelor şi fluxuri de procesare
· Analize, rapoarte, tablouri de bord din aplicații Lotus Notes/Domino

· Gestiunea conținutului digital și arhivare
· Integrarea aplicațiilor dezvoltate cu alte programe utilizate de companie
· Soluții web: Dezvoltare website-uri și web design

· De cele mai multe ori, website-ul este cartea de vizită a unei companii. De aceea, este foarte important ca acesta să fie reprezentativ întru-totul pentru organizația respectivă, de la arhitectură și functionalități, până la elementele de design și conceptul grafic în linie cu identitatea companiei.
Membrii echipei Bestware sunt în permanență conectați la cele mai noi trenduri în materie de tehnologie și software, o parte dintre specializările noastre fiind:

· IBM WebSphere Application Server

· IBM WebSphere Portal

· IBM Workplace

· IBM DB2 Content Manager

· IBM Lotus Domino / Notes (incl. Domino.Doc și Lotus Workflow)

· IBM Lotus SameTime

· IBM Quickr

· IBM WorkPlace

· IBM Informix

· Java (J2EE)

· Web Services

· Adobe LiveCycle