Licente & hardware

Licențe și echipamente

· În calitate de partener HCL, Bestware este autorizat să vândă pe teritoriul României licențe HCL Notes, precum și echipamente hardware și licențe Microsoft.

· Portofoliul de soluții software HCL Notes este extrem de versatil și poate fi personalizat cu ușurință în funcție de nevoile oricărei organizații, independent de dimensiunea acesteia, sau de structura sa.

· Una dintre cele mai importante caracteristici ale software-ului HCL Notes este securitatea avansată a datelor transferate prin intermediul aplicațiilor utilizate.

· Specialiștii Bestware vă pot acorda consultanță în vederea identificării aplicației care se potrivește cel mai bine organizației și echipei dumneavoastră, urmând ca acestea să fie apoi personalizate în funcție de cerințe.

· Licențe HCL Notes:

· E-mail & calendar

· Notes

· iNotes

· Domino

· Domino Designer

· Domino Express

· Licențe Microsoft

· Suita de servicii Office 365 este special creată în vederea eficientizării și facilitării comunicării între echipe și rețele.

Membrii echipelor pot fi conectați în timp real datorită aplicației Skype care permite apelarea, inițierea de conferințe, video și partajarea documentelor.

· Office 365 vă oferă mai mult control asupra securității și conformității datelor, deoarece pune la dispoziția utilizatorilor confidențialitate încorporată .

· Uneltele de raportare și monitorizare vă oferă posibilitatea de a superviza și de a interveni în timp real asupra datelor analizate.