Despre noi

Dinamism

Suntem o companie locală, independentă de soluții IT&C iar dinamismul, capacitatea de înțelegere și asimilare a celor mai noi tehnologii, alături de pasiunea pe care o investim în tot ceea ce facem ne-au ajutat ca pe parcursul celor zece ani de activitate să construim și să dezvoltăm relații de încredere, solide și transparente cu clienții noștri.

 

Probleme? Noi identificăm soluții și oportunități pe care le traducem în produse personalizate de software care să răspundă nevoilor de business actuale în contextul unui ritm de schimbare și adaptare rapid, în care „momentul” este esențial.

 

De mici dimensiuni, punctual sau amplu? Indiferent de complexitate, fiecare proiect pe care îl dezvoltăm reflectă expertiza avansată a echipei noastre, atenția la detalii și proactivitate. Deși cuvântul cheie al prezentului este „acum”, suntem de părere că un pas g â ndit în avans aduce plus valoare produselor și soluțiilor pe care le oferim.

 

Expertiză și consultanță

Echipa noastră oferă servicii complete de consultanță în vederea identificării nevoilor organizațiilor și companiilor, precum și pe parcursul implementării soluțiilor optime pe care le dezvoltăm. Urmărim astfel optimizarea proceselor interne și externe, pornind de la definirea celei mai bune strategii IT.

 

Specialistii noștri asigură configurarea și proiectarea soluțiilor IT în același timp cu menținerea unui nivel ridicat de securitate a informației:

 

· definirea cerințelor funcționale și non-funcționale

· elaborarea cerințelor tehnice

· design și realizare arhitectură

· dezvoltare sisteme informatice și baze de date

· implementare și personalizare sisteme informatice

· elaborarea manualelor de instruire a personalului clientului

 

 

Educație și formare continuă

Succesul fiecărei inițiative este definit de atitudinea orientată spre succes și de inovație. Definim formula succesului prin performanța oamenilor care alcătuiesc echipa, prin motivație și prin formarea continuă a acestora. Apreciem diversitatea și planul de dezvoltare profesională al fiecăruia dintre noi. De aceea, facilităm participarea echipelor la sesiuni de training interne și externe, planificate împreună cu liderii acestora, pentru perfecționarea abilităților curente și dob â ndirea de cunoștințe noi.

 

„Suntem conștienți că prin tot ceea ce facem influențăm și contribuim la evoluția partenerilor noștri, precum și la dezvoltarea societății informaționale de azi. Este o misiune pe care ne-o asumăm cu deschidere și onoare, î ntruc â t tehnologia face parte în prezent din viața fiecăruia dintre noi. Pe parcursul celor zece ani, am învățat că inovația în tehnologie este o componentă cheie a parteneriatelor de succes și am construit relații de încredere și de lungă durată împreună cu clienții care ne-au acordat încrederea lor.” Adela Vladescu, Director General.